ارتش چین محاصره تایوان را شبیه‌سازی کرد-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

ارتش چین محاصره تایوان را شبیه‌سازی کرد

ارتش چین در روز پایانی از رزمایش سه روزه در اطراف تایوان، محاصره دریایی و هوایی این جزیره را شبیه‌سازی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، در سومین روز از رزمایش سه روزه پکن در اطراف تایوان در واکنش به سفر تحریک‌آمیز «تسای اینگ-ون» رئیس‌جمهور تایوان به کالیفرنیا و دیدار با «کوین مک کارتی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، ارتش چین تمرین‌های محاصره دریایی و هوایی در اطراف این جزیره برگزار کرد.

 

روزنامه انگلیسی «دیلی میل» در این خصوص گزارش کرد، ارتش چین در جریان سومین روز از رزمایش نظامی خود در اطراف جزیره تایوان، «محاصره» این جزیره را شبیه‌سازی کرد و این در حالی است که ایالات متحده یک ناوشکن موشک انداز خود را بعنوان نمایش قدرت در آب‌های مورد مناقشه چین جنوبی مستقر کرد و بیش از پیش به تنش‌ها در این منطقه افزود.

 

امروز (دوشنبه) در سومین روز و روز پایانی رزمایش چین، یک ناو هواپیمابر چینی به گشت‌ های رزمی ارتش چین در اطراف تایوان پیوست و تایپه نیز از ورود موجی از جنگنده‌های چینی از جمله جنگنده‌های «جی-15» به نزدیکی این جزیره خبر داد و آن‌طور که وزارت دفاع تایوان اعلام کرده است پیش از این چنین جنگنده‌هایی در منطقه پدافند هوایی تایوان مشاهده نشده است.

 

وزارت دفاع تایوان همچنین می‌گوید که بمب‌افکن‌های هسته‌ای «اچ-6» پکن مجهز به موشک نیز وارد منطقه تایوان شده است.

 

از طرف دیگر، ایالات متحده که به طور مکرر چین را به خویشتنداری دعوت می‌کند در اقدامی تحریک آمیز، ناوشکن «یو اس اس میلیوس» خود را به آب‌های مورد مناقشه دریای چین جنوبی وارد کرد.

 

این اقدام نیروی دریایی آمریکا خشم مقامات چینی را برانگیخت و اعلام کردند که کشتی جنگی به طور غیرقانونی در دریای چین جنوبی نفوذ کرده است.

 

تلویزیون دولتی چین امروز دوشنبه گزراش کرد که هواپیماهای چین از جمله بمب‌افکن هسته‌ای اچ-6 مجهز به موشک به همراه کشتی‌های جنگی و یک ناو هواپیمابر، تمارین نظامی را برای «تشکیل یک وضعیت محاصره چندجهته جزیره» انجام دادند.

 

در این گزارش آمده است، در تنگه تایوان، شمال غربی و جنوب غربی تایوان و آبهای شرق تایوان، ارتش چین ابتکار عمل برای حمله را به دست گرفتند و برتری عملکرد و قدرت انعطاف‌پذیری خود را برای تصرف مواضع مطلوب را تقویت کردند و با سرعت بالا برای مهار دشمنان و مخالفان پیشروی کردند.

 

فرماندهی بخش شرقی ارتش آزادیبخش خلق چین اعلام کرد که ناو هواپیمابر شاندونگ نیز در گشت‌زنی‌های رزمی مشارکت داشته است و جنگنده‌هایی که از عرشه آن بلند می‌شدند را نمایش داد.

 

وزارت دفاع تایوان امروز نقشه‌ای از فعالیت‌های 24 ساعت گذشته نیروی هوایی چین منتشر کرد که در آن چهار جنگنده چینی J-15 مستقر در ناو هواپیمابر در حال عملیات بر فراز اقیانوس آرام تا شرق تایوان بودند.

 

وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که تا صبح روز دوشنبه، 59 هواپیمای نظامی و 11 کشتی چینی در اطراف تایوان مشاهده شده است گروه ناو هواپیمابر شاندونگ نیز در بخش غربی اقیانوس آرام در حال تمرین نظامی بوده است.

 

وزارت دفاع ژاپن نیز امروز اعلام کرد که شاندونگ روز یکشنبه در آب‌های نزدیک جزایر اوکیناوای ژاپن عملیات هوایی انجام داده است.

 

وزارت دفاع ژاپن اعلام کرد که جنگنده‌ها و بالگردهای چین بین روزهای جمعه تا یکشنبه، 120 بار از روی ناو هواپیمابر برخاستند و فرودآمدند و این ناو هواپیمابر با سه کشتی جنگی دیگر و یک کشتی پشتیبان در 143 مایلی جزیره میاکو آمدند.

 

روز گذشته (یکشنبه)،رسانه‌های محلی گزارش کردند که ارتش چین در دومین روز از رزمایش‌های نظامی خود در اطراف جزیره تایوان، حملات دقیقی را علیه تایوان شبیه‌سازی کرد.

 

پیش از این در آگوست سال گذشته میلادی، در پی سفر جنجالی «نانسی پلوسی» رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، پکن رزمایش‌های گسترده‌ای را در اطراف تایوان برگزار کرد و موشک‌هایی را به آب‌های نزدیک جزیره تایوان شلیک کرد.

 

علی‌رغم آن‌که واشنگتن در سال 1979، روابط دیپلماتیک با تایپه را به نفع پکن قطع کرد اما عملاً برخلاف میل چین، از هرگونه حمایتی از این جزیره دریغ نمی‌کند. پکن نیز تأکید کرده است که تایوان مهم‌ترین و حساس‌ترین موضوع در روابط با ایالات متحده است و این مسئله به یک منبع تنش میان دو کشور تبدیل شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار